Politieke partijen voor Midden-Groningen presenteren zich in Hoogezand

logo

Snelmenu

Politieke partijen voor Midden-Groningen presenteren zich in Hoogezand

Op zaterdag 9 september is de Internationale Dag van de Democratie. Dit is ook de start van de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Midden-Groningen.

Politieke partijen presenteren zich aan het publiek en inwoners kunnen meedoen aan een  Pubquiz. Zaterdag 9 september is ook de opening van het Culturele seizoen.

Presentatie politieke partijen

Alle politieke partijen, die meedoen aan de verkiezingen op 22 november 2017, zijn present op het plein voor het gemeentehuis in Hoogezand tijdens de opening van het Culturele Seizoen. De politieke markt begint om 10.00 uur en zal duren tot 15.00 uur. Er is ruim gelegenheid om kennis te maken en te discussiëren met lokale politici en kandidaten voor de nieuw te kiezen  gemeenteraad. Ook kunt u uw wens voor de gemeente Midden-Groningen kenbaar maken via het hangen van een geschreven wenskaart in onze wensboom.

Pubquiz

Van 19.00-23.00 uur vindt in Hotel Faber aan de Meint Veningastraat in Hoogezand een politieke Pubquizavond plaats in het kader van de Internationale dag van de Democratie. De inschrijving hiervoor is reeds gesloten.

Opening Culturele Seizoen

Kielzog Theater en Kunstencentrum opent het Culturele Seizoen met een buitenpodium vol optredens. Binnen zijn voorproefjes van voorstellingen en workshops muziek. De beeldende-, drama- en dansafdeling van Kielzog is voor het eerst open voor publiek met allerlei activiteiten in hun nieuwe locatie boven sportcentrum De Kalkwijck. De Bibliotheek biedt deze dag tal van activiteiten met een voorleestent, een dronesdemonstratie, het eLAB met 3D printers. Het gemeentearchief is aanwezig met een presentatie van familie- en historisch onderzoek.


 

Projectdocumenten
Kompas voor de nieuwe gemeente
Organisatievisie
Dienstverlenings-
concept

Adres:
Projectbureau herindeling
Postbus 2
9649 ZG  Menterwolde

E-mail:
info@midden-groningen.nl
 

Telefoon
(0598) 65 88 88

Twitter: @HerindelingHSSM
@MiddenGroningen