Advies bij geldzorgen

Iedereen kan geldproblemen krijgen. Het kan zijn dat je het regelen van je geldzaken sowieso lastig vindt. Of je raakt door onverwachte omstandigheden in financieel zwaar weer. De Kredietbank biedt jou hierbij hulp door je advies te geven. Zo lossen we samen met jou de geldproblemen op.

Adviesgesprek

Je kunt altijd bij de Kredietbank terecht voor een adviesgesprek. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. We geven je informatie en advies om je financiële problemen op te lossen. Of we helpen je om geldzorgen te voorkomen. We bespreken bijvoorbeeld de mogelijkheden om je inkomen te verhogen en je uitgaven te verlagen. 

Zelfhulpmiddelen

Zoek je naar praktische tips om minder geldzorgen te hebben? Ga dan naar de online geldplannen van het NIBUD.

Budgetbeheer

De Kredietbank kan jouw geldzaken tijdelijk overnemen. Dat noemen we budgetbeheer. We beheren dan jouw inkomsten en betalen daar je vaste lasten van. Wij adviseren je hoe je kunt werken aan meer inkomen en hoe je je uitgaven kunt verlagen. We proberen er, als het mogelijk is, ook voor te zorgen dat je een spaarpotje hebt voor je onvoorziene kosten. Door budgetbeheer wordt de kans op betalingsachterstanden of nieuwe schulden een stuk kleiner. 

Budgetcoaching

Zoek je tijdelijke ondersteuning bij je geldzaken? Kom je er even moeilijk zelf uit? Maak dan gebruik van budgetcoaching. Daar helpen we jou om de touwtjes in eigen handen te houden of te nemen. We denken met je mee, maar jij bepaalt wat je wilt doen en hoe je dat wilt doen. 

Budgettraining

Een andere goede optie om weer grip op je geldzaken te krijgen, is het volgen van een budgettraining. Tijdens deze training leer je onder andere over het maken van een overzichtelijke administratie. Ook leer je hoe je kunt budgetteren en sparen en welke verzekeringen je nodig hebt. Deze training is gratis.
Geef je op voor de training bij stichting Knip.

Toch niet wat je zoekt?

Kijk dan eens bij lening aanvragen en hulp bij schulden.

Direct contact Kredietbank