Bekendmakingen

Algemeen

Zoeken

Voor bepaalde activiteiten heeft u een vergunning of een ontheffing nodig van het bestuur van de gemeente Midden-Groningen. Alle officiĆ«le bekendmakingen van de gemeente Midden-Groningen publiceren wij op de website overheid.nl. Op de website van de overheid  vindt u bekendmakingen van de gemeente Midden-Groningen en andere overheden.

Attenderingsservice

U kunt zich wekelijks door middel van een e-mail op de hoogte laten brengen van alle bekendmakingen in een door u opgegeven postcodegebied van de gemeente Midden-Groningen. 

Bekendmakingen

Alle aanvragen en afgegeven vergunningen worden ook gepubliceerd in de Regiokrant.

Kijk op www.officielebekendmakingen.nl voor landelijke publicaties uit de Staatscourant en het Staatsblad.

Vooraankondigingen nieuwe bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Midden-Groningen hebben twee bestemmingsplannen in voorbereiding, te weten: Vosholen fase II (deelplan 2) en Verlengde Veenlaan Slochteren.

Het bestemmingsplan Vosholen fase II voorziet in de bouw van 136 woningen en wordt begrensd door de spoorlijn Groningen-Bad Nieuweschans, De Vosholen, Croonhoven en door de woningen aan de Kleinemeersterstraat.

Het bestemmingsplan Verlengde Veenlaan Slochteren gaat over het opnieuw indelen van 23 kavels voor nieuwbouwlocaties aan de Verlengde Veenlaan in Slochteren. In een eerder plan waren dat er nog 45.

Zodra de verschillende bestemmingsplannen te raadplegen zijn, maken we dat bekend in het Gemeenteblad, in de Regiokrant en op www.midden-groningen.nl en kunt u vanaf dat moment de stukken inzien.