Geldzorgen voorkomen

Veel mensen liggen wel eens wakker van geldzorgen. Het kan zijn dat je het regelen van je geldzaken sowieso lastig vindt. Of je krijgt door een onverwachte situatie geldproblemen. Heb jij stress over geld? Dan ben je bij de Kredietbank Midden-Groningen aan het juiste adres.

Je kunt bij ons terecht voor informatie en advies als je geldzorgen hebt. Of we helpen je om je geldzorgen te voorkomen. Bijvoorbeeld door te praten over hoe je je inkomen verhoogt en je uitgaven verlaagt, of welke financiƫle steun er voor je mogelijk is. Of we beheren je budget een tijdje. Daardoor wordt de kans op achterstanden van betalingen of (nieuwe) schulden een stuk kleiner. Zo zorgen we samen voor rust in je geldzaken.

Wat kun je zelf doen bij geldzorgen?

Er zijn verschillende manieren om je geldzorgen te voorkomen. De eerste stap is altijd om zelf aan de slag te gaan door een overzicht te maken van je inkomsten en uitgaven. Vind je dit moeilijk? Maak een dan geldplan met behulp van Startpunt Geldzaken.  

Wat als de geldzorgen blijven?

Als je er zelf niet uit komt, wacht dan niet te lang met vragen om hulp. Bij de Kredietbank kun je altijd terecht voor een adviesgesprek. Dit kost je niets en daarna ben je nergens toe verplicht. We geven je informatie en advies om je geldproblemen op te lossen, of kijken samen met jou naar mogelijkheden om je inkomsten en uitgaven aan te passen. Vraag hier een adviesgesprek aan.

Direct contact Kredietbank