Lening aanvragen

Algemeen

Heb je een lening nodig? Bijvoorbeeld om een schuld te voorkomen of om een schuld zo snel mogelijk af te betalen? Als je inkomen niet hoger dan 130% van het minimumloon is en/of je een beschadigd kredietverleden hebt, kun je een lening aanvragen bij de Kredietbank Midden-Groningen. Zo kun je bij ons vaak ook terecht als geld lenen ergens anders niet lukt.

Lening bij de Kredietbank

Als je een lening aanvraagt bij de Kredietbank, kijken wij of je de lening nu en in de toekomst wel kunt betalen. We willen bijvoorbeeld niet dat je door de lening in de problemen komt met je vaste lasten. Tijdens de looptijd van jouw lening staat het rentepercentage vast. Je maandelijkse lasten blijven daardoor gelijk en je weet van tevoren wanneer je de lening hebt afgelost. Met andere woorden: je weet bij de Kredietbank altijd waar je aan toe bent.

Lening en BKR

Bij de Kredietbank Midden-Groningen kun je ook geld lenen als je een negatieve BKR-registratie hebt. Wel nemen we bij jouw aanvraag contact op met het BKR om te informeren naar je lopende financiële verplichtingen. Sluit je een lening af, dan registreren we die bij het BKR.

Geld lenen kost altijd geld! Daarom is ook bij ons geld lenen altijd de laatste optie. 

Direct contact Kredietbank