Uitnodiging inspiratiesessie

Vrijdag 31 maart 2023 om 19.30 uur vindt de sportverkiezing van de gemeente Midden-Groningen plaats in de Borgstee in Harkstede. Van te voren organiseert de gemeente samen met huis van de sport een inspiratiesessie voor de verenigingsbestuurders van alle sportverenigingen in Midden-Groningen. U bent van harte welkom hierbij te zijn.

Inspiratiesessie ‘De Gelukkige Vereniging’

Veel sportverenigingen staan voor een uitdaging: ”Hoe houd je als vereniging je leden? En hoe zorg je voor nieuwe leden, vrijwilligers en leden van het bestuur? Daarnaast zijn er nog ook uitdagingen op financieel gebeid, duurzaamheid en ga zo maar door!”

Onder leiding van Job van Eunen wordt tijdens de inspiratiesessie gereageerd op deze vragen en uitdagingen. Ook geeft hij tips hoe je als vereniging succesvol kunt zijn en blijven. Op basis van zijn boek: ‘De Gelukkige Vereniging – het geheim van trotse leden’ deelt hij zijn visie tijdens deze inspiratiesessie.

Locatie en tijd

De inspiratiesessie is bij Sporthal de Borgstee in Harkstede.

  • 17.30 - 18.00: inloop met soep en broodjes
  • 18.00 - 19.00: inspiratiesessie De Gelukkige Vereniging
  • 19.30: aanvang Sportverkiezingen Midden-Groningen

Kijk op onze website voor meer informatie over de sportverkiezing en de genomineerden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 22 maart 2023. De inspiratiesessie is gratis voor leden van het bestuur van sportverenigingen in Midden-Groningen. Wel is er een maximum van 2 personen per vereniging. U kunt u aanmelden tot een mail te sturen naar sportverkiezing@midden-groningen.nl. Dieetwenesen kunt u ook in de mail zetten.

Er is ruimte voor maximaal 40 mensen. Zorg dus dat u zich op tijd aanmeldt.