Vestigingslocaties

Algemeen

Midden-Groningen heeft aan de A7 diverse vestigingslocaties, voor zowel bedrijven in de transport en logistiek als het MKB en industrie.

Gunstige ligging Midden-Groningen

De A7 verbindt de gemeente Midden-Groningen met Groningen, de Randstad en Duitsland (met belangrijke routes richting het Ruhrgebied en Hamburg). Knooppunt Zuidbroek verbindt de A7 met de N33, de snelle verbinding tussen de Eemshaven en Assen.

De bedrijventerreinen in Midden-Groningen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een rechtstreekse bus- en treinverbinding met Groningen en Winschoten. Kortom, Midden-Groningen is een prima uitvalsbasis om te ondernemen!

Variatie aan bedrijven met grote internationale namen

In Midden-Groningen zijn we trots op de variatie aan bedrijven. Aan het Winschoterdiep liggen meerdere scheepswerven. De scheepswerven zijn karakteristiek in onze gemeente en de zijwaartse tewaterlatingen zijn indrukwekkend om te zien.

Een aantal grote (internationale) technologisch hoogwaardige industriƫle bedrijven hebben zich in Midden-Groningen gevestigd. Deze vestigingen en de werven vormen een belangrijke basis, met een netwerk aan toeleverende bedrijven in de maakindustrie en logistiek.

Vestigingslocaties Midden-Groningen

Kijk voor meer informatie over onze vestigingslocaties op de pagina Vestigingslocaties in Midden-Groningen.

Bedrijventerreinen in Regio Groningen Assen

Midden-Groningen is onderdeel van het samenwerkingsverband Regio Groningen Assen. Wilt u een goed overzicht van de bedrijventerreinen in andere gemeenten in de regio? Dan kunt u voor meer informatie de website van Regio Groningen Assen bekijken