Meldpunt kindertoeslagaffaire

De gemeente Midden-Groningen gaat ouders helpen die de problemen hebben rondom de kinderopvangtoeslag. Ouders die benadeeld zijn, kunnen zich melden bij de gemeente voor steun en hulp.

Hoe werkt het?

De Belastingdienst betaalt ouders die financieel in de problemen zijn gekomen terug. Naast die terugbetaling kan er behoefte zijn aan andere ondersteuning. Denk aan hulp bij schulden, problemen met de gezondheid, het vinden van werk, dagbesteding of gezinshulp. De Rijksoverheid, Vereniging van Nederlandse gemeenten (VNG) en de Belastingdienst hebben afgesproken dat gemeenten benadeelde ouders hierbij helpen.
 

Melden als benadeelde

Wij roepen de benadeelde ouders op zich bij ons te melden met naam en contactgegevens. Dit kan via meldpunttoeslagen@midden-groningen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom is toeslag stopgezet?

Is uw kinderopvangtoeslag tussen 2005 en 2019 stopgezet en weet u niet waarom? Neem dan contact op met het serviceteam toeslagen van de (landelijke)Belastingdienst via: 0800 - 2358 358. Of kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.