Werk aan de weg

Algemeen

Op deze pagina ziet u waar we bezig zijn met de weg of in het verkeer.

Door op de knop 'Kaart Werk aan de Weg' te drukken kunt u alle wegwerkzaamheden op een kaart zien.

Froombosch

Hoofdweg

Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 september worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de Hoofdweg Froombosch. De weg wordt afgesloten.

Harkstede

Diverse straten en de Hoofdweg 

Op dit moment leggen glasvezelaannemers glasvezel in de straten van Harkstede. Na 15 september leggen zij glasvezel aan de Hoofdweg in Harkstede. Er wordt steeds +/- 14 meter per keer afgesloten. Verkeersbegeleiders begeleiden de verkeerssituatie. 

Siddeburen

Hoofdweg

Bij de woning Hoofdweg 55 in Siddeburen staat een afzetting. Hierdoor zijn er minder rijbanen open. Er zijn verkeerslichten geplaatst. Het is nog niet bekend hoe lang deze werkzaamheden gaan duren.

Slochteren

Hoofdweg

Tot eind 2023 is de Hoofdweg deels afgesloten. Op het fietspad langs de Hoofdweg in Slochteren staat een halve rijbaanafzetting aan de kant van het water. Er zijn problemen met de kade. 

Steendam en Tjuchem

Fietspad tussen Steendam en Tjuchem

We werken aan het fietspad tussen Steendam en Tjuchem. Het fietspad is hierdoor tot september 2023 gesloten. 

Westerbroek

Westerbroeksterbrug 

Vanaf maandag 4 september 7:00 uur tot maandag 16 oktober 6:00 uur is de Westerbroeksterbrug (Energieweg) afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dit vanwege groot onderhoud aan de brug. Ook hulpdiensten kunnen de brug niet gebruiken.

Zuidbroek

Uiterburen

Vanaf halverwege juni tot ten minste het eind van dit jaar wordt de NAM locatie Uiterburen afgebroken. In verband met de aan- en afvoer van materiaal is er in de gehele periode sprake van intensief transport. Om de overlast tot een minimum te beperken is er een alternatieve rijroute gerealiseerd. Deze route gaat vanaf de locatie via de Garsten, Klingenweg en Buitenweg richting de Scheemderweg. Incidenteel kan het voorkomen dat er transport via het dorp plaatsvindt. Gedurende deze periode wordt er van 7:00 tot 19:00 uur gewerkt.