Werk aan de weg

Op deze pagina ziet u waar we bezig zijn met de weg of in het verkeer.

Harkstede

Dinsdag 20 juli 2021 is de doorgaande route via de kruising Hoofdweg – Hamweg in Harkstede afgesloten. Er zijn omleidingroutes.

Hoogezand

Huis van Cultuur en Bestuur

Vanaf 31 mei beginnen we met het werk aan de ruimte rondom het Huis van Cultuur en Bestuur. We gaan bezig met het riool en leggen extra parkeerplaatsen en voetpaden aan.

We verwachten dat de werkzaamheden duren tot 24 juli. 

Om veilig te kunnen werken sluiten we de parkeerplaatsen aan de oostzijde van het Huis van Cultuur en Bestuur af. Deze parkeerplaats ligt tussen het Huis van Cultuur en Bestuur en de Kerkstraat. De doorgaande weg rondom het winkelcentrum de Hooge Meeren blijft open voor verkeer. 

Rondom Kindcentrum Zuiderkroon

Van 6 april t/m 23 juli zijn we bezig met de weg rondom het Kindcentrum Zuiderkroon. De parkeervakken langs de Zuiderkroon zijn vanaf dinsdag 6 april afgesloten. Hierdoor is er extra werkruimte en voorkomen we schade aan auto’ s.

  • Van 12 t/m 23 juli is de weg tussen kruising Andromeda/Zuiderkroon en het adres Saturnus 38 afgesloten.

Sappemeer

Kruising Parkstraat-Hoofdstraat

Op 25 augustus gaan we bezig met de straat, het fietspad en het voetpad op de kruising Parkstraat-Hoofdstraat in Sappemeer. Hierdoor is de Parkstraat niet bereikbaar vanaf de Hoofdstraat ook is er geen fietsverkeer mogelijk over dit gedeelte fietspad langs de Hoofdstraat. 

Verkeer wordt omgeleid. 

Kruising Rembrandtlaan-Hoofdstraat

Van 23 tot en met 25 augustus gaan we bezig met de straat, het fietspad en het voetpad op de kruising Rembrandtlaan-Hoofdstraat. Hierdoor is de Rembrandtlaan niet bereikbaar vanaf de Hoofdstraat en andersom. Ook is er geen fietsverkeer mogelijk over dit gedeelte fietspad langs de Hoofdstraat.

Verkeer wordt omgeleid. 

Waterhuizen

Vanaf 23 augustus gaat de Gasunie bezig met het verwijderen van een gasleiding aan de Winschoterweg. Er is dan geen fietsverkeer mogelijk tussen de rotonde Waterhuizen en ter hoogte van de inrit naar Koers BV. Fietsers worden omgeleid over de parkeerplaats langs de haven van Waterhuizen.  We verwachten dat deze omleiding 2 weken duurt. 

In de hele gemeente

Op 14 juni beginnen we met het vervangen van oude lampen in de lantarenpalen in onze gemeente. Daarnaast worden er verschillende oude lantarenpalen vervangen. De nieuwe lampen zijn energiezuinige ledlampen. In totaal worden er ongeveer 730 lampen of lantarenpalen vervangen.  

We gaan bezig naast de weg, het afsluiten van de weg is dan niet nodig.