Begrotingssubsidie en incidentele subsidie

Subsidie die in onze begroting staan noemen we begrotingssubsidies. In onze begroting staat wie waarvoor en welk bedrag een subsidie kan aanvragen.

Een incidentele subsidie staat niet in de begroting. Dit zijn meestal subsidies voor activiteiten die we niet konden zien aankomen, maar wel belangrijk vinden.

Kan ik een begrotingssubsidie of een incidentele subsidie aanvragen?

We maken afspraken met de ontvangers van een begrotingssubsidie. Staat u met uw activiteit in onze begroting? Alleen dan kunt u een begrotingssubsidie aanvragen. Dit kunt u doen met het aanvraagformulier onderaan deze pagina.

Heeft u geen afspraken met ons gemaakt? Kijk dan eerst of u gebruik kunt maken van 1 van onze subsidieregelingen. Op onze overzichtspagina met subsidies kunt u ze vinden. Past uw aanvraag niet bij een subsidieregeling? Dan kunt u misschien een incidentele subsidie krijgen. Dit kunt u doen met het aanvraagformulier onderaan deze pagina.

Hoe vraag ik een begrotingssubsidie of een incidentele subsidie aan?

Gebruik het aanvraagformulier op deze pagina voor het doen van een aanvraag.

Zorg ervoor dat uw aanvraag op tijd bij ons binnen is. Vraagt u een subsidie aan voor een kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december)? Zorg er dan voor dat uw aanvraag uiterlijk 30 september het jaar ervóór bij ons binnen is. Zorg er in alle andere gevallen voor dat uw aanvraag uiterlijk 8 weken voor de start van uw activiteit bij ons binnen is.

Meer weten?

Neem dan contact op met het subsidieloket via 0598 – 37 37 37 of subsidieloket@midden-groningen.nl.

Begrotingssubsidies en incidentele subsidies zijn gebaseerd op:

Aanvraagformulier begrotingssubsidie of incidentele subsidie